preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Becića Osijek

Login
Projekti

eTwinning

 

Knjižnica i BLOG

ŠKOLSKA KNJIŽNICA

ŠKOLSKI BLOG KRIK

Upis u srednju školu

 

Idemo u srednju! smiley

 
Zadruga Legići

Sve aktualnosti vezane za školsku zadrugu pogledajte na Školskom blogu Krik smiley

Školski e-Rudnik

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 3. 2014.

Ukupno: 246139
Ovaj mjesec: 1692
Ovaj tjedan: 137
Danas: 66
Links

OKVIRNI VREMENIK PISANIH RADOVA

ŠKOLSKI KURIKULUM

JELOVNIK

INDIVIDUALNI INFORMATIVNI RAZGOVORI

 

Savjetodavne linije

 

 

 

 

eTwinning

Suprotno mišljenju mnogih, učitelji nikada ne miruju i uvijek razmišljaju kako unaprijediti svoj rad. Dokaz tome su i sudjelovanje na stručnom usavršavanju tijekom ljeta naše ravnateljice i knjižničarke.

Naime knjižničarka Marija Orkić sudjelovala je na seminaru Get Transnational u španjolskom gradiću Cecedilla u sklopu Erasmus+ obrazovanja. Tema seminara je bila povezivanje ustanova za buduće projekte, simulacija tematskih projekata i predstavljanje svoje organizacije. Razmjena ideja, razvijanje jezičnih kompetencija i mogućnost suradnje sa europskim kolegama s ciljem poboljšavanja obrazovnog procesa u školi učitelja i učenika.

Ravnateljica je također sudjelovala na eTwinning Plus kontakt seminaru u Varšavi, te je uz 70 učitelja i ravnatelja iz 13 europskih država uz učenje radila i na ostvarivanju kontakata s drugim europskim školama i kreiranju projekta koji će s učenicima 4. i 5. razreda provoditi u suradnji sa školama iz Mađarske i Malte.

Svoja stečena znanja i iskustva  njih dvije podijeliti će s našim učiteljima i naravno u radu s učenicima tijekom  sljedeće školske godine.

preskoči na navigaciju