preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Becića Osijek

OBAVIJEST PO NATJEČAJU -STRUČNI SURADNIK PSIHOLOG

Na natječaju za prijem osobe u provedbi mjere „Stjecanje radnog iskustva/pripravništva“ za radno mjesto stručnog suradnika psihologa na puno, određeno radno vrijeme (12 mjeseci) objavljenom na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Zavoda za zapošljavanje i naše škole od 30. listopada 2018. godine, na sjednici Školskog odbora održanoj dana 12. studenoga 2018. izabrana je TIHANA GORJANAC MIDŽIĆ, magistra psihologije.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE - UČITELJ RAZREDNE NASTAVE

Na natječaju za stručno osposobljavanje za rad za mjesto učitelja razredne nastave (2 izvršitelja), objavljenom na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Zavoda za zapošljavanje i naše škole od 31. listopada 2018. godine, izabrane su: DORA FANČOVIĆ, magistra primarnog obrazovanja i KRISTINA GRADIŠTANAC, magistra primarnog obrazovanja.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU ZA STJECANJE ODGOVARAJUĆEG RADNOG ISKUSTVA -30+ - UČITELJ TJEL

Na natječaju za stjecanje odgovarajućeg radnog iskustva za mjesto učitelja tjelesne i zdravstvene kulture objavljenom na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Zavoda za zapošljavanje i naše škole od 31. listopada 2018. godine, izabrana je KATARINA ZEKO, profesor kineziologije.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU-UČITELJ/ICA U PRODUŽENOM BORAVKU

2 (dva) izvršitelja

Na natječaju za radno mjesto učitelja/ice u produženom boravku na puno, neodređeno radno vrijeme, objavljenom dana 10. listopada 2018., na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje te na mrežnoj stranici škole i oglasnoj ploči škole, na sjednici Školskog odbora održanoj dana 25. listopada 2018. izabrane, Iva Ercegovac, diplomirana učiteljica s pojačanim programom iz predmeta engleski jezik, te  Iva Čerina Čajkovac, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, koje udovoljavaju uvjetima natječaja i zakonskim uvjetima.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU-UČITELJ/ICA FIZIKE

Na natječaju za radno mjesto učitelja fizike na nepuno (12 sati tjedno), određeno radno vrijeme, objavljenom dana 11.9.2018., na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje te na mrežnoj stranici škole i oglasnoj ploči škole, na sjednici Školskog odbora održanoj dana 3. listopada 2018. izabran Goran Bažon, magistar edukacije fizike, koji udovoljava uvjetima natječaja i zakonskim uvjetima te je s imenovanim sklopljen ugovor o radu dana 9. listopada 2018.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU-STRUČNI SURADNIK PEDAGOG

Na natječaju za radno mjesto stručnog suradnika pedagoga, na puno, neodređeno radno vrijeme, objavljenom dana 12.6.2018., na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje te na mrežnoj stranici škole i oglasnoj ploči škole, na sjednici Školskog odbora održanoj dana 3. srpnja 2018. izabrana je Lea Liović, magistra edukacije filozofije i magistra pedagogije, koja udovoljava uvjetima natječaja i zakonskim uvjetima te će se s imenovanom sklopiti ugovor o radu dana 1. rujna 2018.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU-UČITELJ BIOLOGIJE I KEMIJE

Na natječaju za učitelja biologije i kemije, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 20. prosinca 2017. godine, izabrana je Anastazija Školka, magistra u edukaciji biologije i kemije.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU-STRUČNI SURADNIK KNJIŽNIČAR

Na natječaju za stručnog suradnika knjižničara, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 20. prosinca 2017. godine, izabrana je Anita Račman, magistra informatologije.


OBAVIJEST PO JAVNOM POZIVU-UČITELJ RAZREDNE NASTAVE

Na Javnom pozivu za stručno osposobljavanje za rad za mjesto učitelja razredne nastave, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 5. listopada 2017. godine, izabrana je MONIKA JUKIĆ, magistra primarnog obrazovanja.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU-UČITELJ U PRODUŽENOM BORAVKU- 2 djelatnika

Na natječaju za učitelja u produženom boravku, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 14. rujna 2017. godine, izabrane su Iva Ercegovac, dipl. učitelj s pojačanim programom iz predmeta engleski jezik i Iva Čerina Čajkovac, prof. hrvatskog jezika.


OBAVIJEST PO JAVNOM POZIVU-UČITELJ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTUTRE

Na Javnom pozivu za stručno osposobljavanje za rad za mjesto učitelja tjelesne i zdravstvene kulture, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 2. veljače 2017. godine, izabrana IVONA NIKOLIĆ-KOVAČIĆ, magistra kineziologije.


OBAVIJEST PO JAVNOM POZIVU-UČITELJ HRVATSKOG JEZIKA

Na Javnom pozivu za stručno osposobljavanje za rad za mjesto učitelja hrvatskog jezika, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 2. veljače 2017. godine, izabrana ANA KRPAN, magistra mađarskog jezika i književnosti i magistra edukacije hrvatskog jezika i književnosti.


OBAVIJEST PO NATJEČAJU-UČITELJ GEOGRAFIJE

Na natječaju za učitelja geografije, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 10. siječnja 2017. godine, izabran je Marko Rajić, mag. zemljopisa i povijesti.


OBAVIJEST PO JAVNOM POZIVU-POMOĆNIK VODITELJA RAČUNOVODSTVA

Na Javnom pozivu za stručno osposobljavanje za rad za mjesto pomoćnika voditelja računovodstva, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 7. prosinca 2016. godine, izabran Josip Simunić, magistar ekonomije.


OBAVIJEST PO JAVNOM POZIVU-POMOĆNIK TAJNIKA ŠKOLE

Na Javnom pozivu za stručno osposobljavanje za rad za mjesto pomoćnika tajnika škole, objavljenom na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici škole od 7. prosinca 2016. godine, izabrana Mateja Junušić, magistra prava.


ERASMUS+
Projekti

Knjižnica i BLOG

ŠKOLSKA KNJIŽNICA

ŠKOLSKI BLOG KRIK

Picasso: mir i sloboda

Upis u srednju školu

Školski e-Rudnik

Korisni linkovi
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 3. 2014.

Ukupno: 206649
Ovaj mjesec: 1397
Ovaj tjedan: 487
Danas: 42
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Becića Osijek / Vijenac Augusta Cesarca 36, HR-31000 Osijek / os-vbecica-os.skole.hr / os-vb@os-vbecica-os.skole.hr
preskoči na navigaciju