preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Becića Osijek

Login
Projekti

eTwinning

 

Knjižnica i BLOG

ŠKOLSKA KNJIŽNICA

ŠKOLSKI BLOG KRIK

Upis u srednju školu

 

Idemo u srednju! smiley

 
Zadruga Legići

Sve aktualnosti vezane za školsku zadrugu pogledajte na Školskom blogu Krik smiley

Školski e-Rudnik

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 3. 2014.

Ukupno: 246135
Ovaj mjesec: 1688
Ovaj tjedan: 133
Danas: 62
Links

OKVIRNI VREMENIK PISANIH RADOVA

ŠKOLSKI KURIKULUM

JELOVNIK

INDIVIDUALNI INFORMATIVNI RAZGOVORI

 

Savjetodavne linije

 

 

 

 

Predstavljanje projekta „Abeceda pismenosti“ – unaprjeđenje pismenosti

  

Ekonomska i upravna škola Osijek s partnerima Gauss d.o.o. i Osnovnom školom Vladimira Becića Osijek,  provode projekt pod nazivom „Abeceda pismenosti“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja”. Projekt „Abeceda pismenosti“ sastoji se od stručnog usavršavanje odgojno-obrazovnih djelatnika nositelja Ekonomske i upravne škole Osijek te partnera Osnovne škole Vladimir Becić, za područje izrade i provedbe kurikuluma digitalne, medijske, financijske i multikulturalne pismenosti koji će se realizirati kroz radionice i rad s 80 učenika obje škole.

Učenici će kroz izvannastavne aktivnosti učiti na nove načine i metode, prakticiranjem projektnog i problemskog razmišljanja u svrhu stvaranja konkretnog znanja i temelja za cjeloživotno učenje. Rezultati projekta, kreirani digitalni materijali i nova iskustva projektnom timu služe kao baza za nove projekte kojima će se nastojati obuhvatiti još šire područje dodatne edukacije učenika. Nastavak provedbe svih programa nakon završetka projekta zajamčen je s institucionalne, operativne i financijske strane, jer obje škole namjeravaju u svoje strategije daljnjeg rada uvrstiti ovakve aktivnosti kako bi učenici dobili što smislenije I konkretnije obrazovanje uz redovnu nastavu.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.478.872,99 HRK, projekt je u potpunosti financiran iz ESF-a. Razdoblje provedbe projekta je od 30.11.2017. do 30.10.2019. godine. Kontakt osoba za više informacija u Ekonomskoj i upravnoj školi Osijek je Sanda Duk, nastavnica ekonomske grupe predmeta, a u OŠ Vladimira Becića Osijek Maja Gligorov Radić, prof. hrvatskog jezika.

   

Priloženi dokumenti:
IMG 0520.JPG
IMG 0523.JPG
IMG 0530.JPG

preskoči na navigaciju