preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Becića Osijek

Login
Projekti

eTwinning

 

Knjižnica i BLOG

ŠKOLSKA KNJIŽNICA

ŠKOLSKI BLOG KRIK

Upis u srednju školu

 

Idemo u srednju! smiley

 
Zadruga Legići

Sve aktualnosti vezane za školsku zadrugu pogledajte na Školskom blogu Krik smiley

Školski e-Rudnik

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 3. 2014.

Ukupno: 246135
Ovaj mjesec: 1688
Ovaj tjedan: 133
Danas: 62
Links

OKVIRNI VREMENIK PISANIH RADOVA

ŠKOLSKI KURIKULUM

JELOVNIK

INDIVIDUALNI INFORMATIVNI RAZGOVORI

 

Savjetodavne linije

 

 

 

 

Sigurnost na internetu

Projekti škole

Digitalna razglednica moga zavičaja

Našem Gradu za rođendan,u školi je danas, 2. prosinca 2015. godine, održan projektni dan pod nazivom „Digitalna razglednica moga zavičaja“. Učenici su uz podršku svojih mentora održali bezbroj multimedijalnih prezentacija predstavljajući tako višemjesečni rad na prikupljanju i obradi navedenih materijala za prezentacije, a sve na temu upoznavanja povijesti, kulture i tradicije Slavonije i Baranje.
Više o projektnom danu pogledajte na školskom blogu.

Projekt HAK-a „Vidi i klikni“

Izuzetno nas veseli što su u ponedjeljak 29. veljače 2016. godine predstavnici HAK-a posjetili našu školu i za učenike 1.a i 1.b razreda održali zanimljiv i zabavan edukativni program u kojem su učenici sudjelovali u simuliranim situacijama u prometu vezano za rizike njihova sudjelovanja u prometu kao pješaci, kao i za sigurnu vožnju u automobilu. Pogledajte foto-galeriju.

Dan sigurnijeg interneta

Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta udruže se kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima povodom Dana sigurnijeg interneta. Udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije povodom tog dana organizira promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije. Ove godine i naša se škola uključila u ovaj projekt s ciljem podizanja svijesti o sigurnosnim problemima na internetu. 

U promicanju boljeg interneta, svrha obilježavanja Dana sigurnijeg interneta bila je ohrabriti učenike da se uključe u korištenje dobrih prilika koje se nude na internetu te im u isto vrijeme razviti sposobnosti, znanja i potporu koja im je potrebna za suočavanje s potencijalnim rizicima. Projekt, u koji smo uključili učenike 5. i 7. razreda, obuhvaćao je sljedeće:

-radionice na temu sigurnosti i pametnog korištenja interneta pod vodstvom psihologinje pripravnice Ivane Borić;

-web natjecateljski kviz u kojem su učenici odgovaranjem na pitanja mogli doći do vrijednih nagrada, kao i do dodatnih informacija o sigurnosti na internetu;

-mogućnost sudjelovanja u natjecanju za najbolji literarni ili kreativni rad na temu sigurnosti na internetu;

-dijeljenje besplatnih informativnih brošura za sve važnije društvene mreže koje pomažu učenicima i roditeljima u snalaženju na društvenim mrežama.

Dani kruha

U našoj školi obilježili smo DANE KRUHA i ZAHVALU ZA PLODOVE ZEMLJE. Prigodnim programom koji su nam pripremili sa svojim učiteljem učenici drugih razreda: Kruh, Družba krušne mrvice i Pekarska dilema te scenski prikaz Darove nam jesen dala u izvedbi učenika petih razreda. Prigodni program smo završili s pjesmom Kruh ljubavi a nakon toga župni vikar naše župe sv. Petra i Pavla vlč. Tomislav Benaković blagoslovio je slastice, peciva i kruhove koji su učenici sa svojim mamama i bakama pripremili.

Pogledajte foto-galeriju.

Božićna priredba

Došli su nam blagdani, vrijeme mira, ljubavi i darivanja!
Cijeli prosinac bili smo vrijedni i trudili smo se stvoriti blagdansko ozračje u školi, a vrhunac svega bila je božićna priredba kojoj smo se svi veselili i za koju smo pripremili posebno iznenađenje! Što smo sve radili i kako je prošla priredba pogledajte na školskom blogu!

preskoči na navigaciju